Čvrsto, stabilno i pouzdano rješenje za sve kliničke indikacije. U koraku s novim otkrićima i tehnologijom. Prirodna estetika i vrhunska mehanička stabilnost.
saznaj više
Tražite implantološki sistem koji se lako primjenjuje i zadovoljava Vaše kratkoročne i dugoročne ciljeve za pacijenta? Astra predstavlja harmoniju funkcionalnosti, ljepote i biologije.
saznaj više
Implantološki sustav koji omogućuje primarnu stabilnost za sve tipove kosti. XiVE Vam nudi neograničenu kiruršku i protetsku slobodu te sigurnost savladavanja izazova implantologije.
saznaj više
Jedinstveno rješenje za svakog pacijenta kompatibilno s velikim rasponom implantoloških sustava. Na raspolaganju Vam stoji rješenja za solo krunicu ili cijelu protezu.
saznaj više
Kompjuterski vođena implantologija. Sveobuhvatno 3D rješenje za potpunu dijagnostiku, planiranje terapije i precizno postavljanje implantata.
saznaj više
Click&Smile protetsko rješenje bez cementa i bez vijka za solo krunice. Mjerite postavljanje krunice u seknudama ne u minutama.
saznaj više
Vodeći svjetski proizvođač na području regenerativne dentalne medicine i pionir u proizvodnji Geistlich Bio-Oss ® i Geistlich Bio-Gide ® proizvoda. Više od 160 godina stručnosti u preradi i regeneraciji kosti i tkiva s znanstvenom zajednicom i dentalnim stručnjacima.
saznaj više
Odlučite se za instrumente visoke kvalitete i preciznosti. Restauracija, augmentacija, profilaksa ili kirurgija, za bilo koju terapiju i za maksimalno funkcionalne i estetske rezultate.
saznaj više
Veliki raspon proizvoda njemačke preciznosti i kvalitete (keramika, legura, cirkonski diskovi, peći)
saznaj više
Vodeći proizvođač gipsa, uložnih masa, silikona i ostalog pribora za zubnu tehniku. Izrađeno samo od najkvalitetnijeg sirovog materijala.
saznaj više
Vodeći svjetski proizvođač brusnih sredstava. Sve za Vašu svakodnevnu praksu. Proizvodi za stomatološku ordinaciju ili zubni laboratorij.
saznaj više
Simplant Astra Ankylos Geistlich Atlantis
Stoma Acuris Siladent Komet Xive Dentsply